Uneix-te al nostre equip
Què busquem?

Busquem persones amb la capacitat de transmetre els valors de la Fundació, persones compromeses amb les causes socials i enfocades a complir els objectius amb el fi d’aconseguir que amb la col·laboració de cada soci, es faci possible derrotar la malaltia. Com va dir Pasqual Maragall, “Enlloc no està escrit que sigui invencible”.

Ens il·lusiona poder treballar amb persones apassionades, amb perspectiva d’estar amb nosaltres un llarg termini, perquè puguin desenvolupar el seu talent i junts aconseguir un futur sense Alzheimer.

Si ets una persona oberta, comunicativa, positiva, responsable, honesta, solidària i conscienciada amb la nostra causa, a qui agradin els reptes, ens encantaria que formessis part dels nostres equips de captació de socis.

Quina serà la teva feina?

Formaràs part del nostre programa intern de diàleg directe (face to face), la missió del qual és captar socis regulars per a la Fundació i complir els objectius qualitatius i quantitatius establerts a la província corresponent.

Busquem persones compromeses amb els valors de la Fundació Pasqual Maragall que ens ajudin a difondre al carrer els programes d’investigació que desenvolupem per a la prevenció de la malaltia, així com la nostra feina amb cuidadors de persones amb Alzheimer.

És important per al desenvolupament del lloc complir el codi de conducta i bones pràctiques de la Fundació.

Estaràs sempre acompanyat/ada de l’equip i d’un coordinador/a que t’ajudarà a dur a terme la teva tasca de manera adequada per aconseguir els objectius.

Tenim el compromís amb els nostres equips de garantir un salari competitiu, amb incentius per aconseguir els objectius. Disposem d’equips estables, motivats i amb bon ambient laboral.

Quines seran les teves condicions laborals?

Estaràs contractat/ada per la Fundació Pasqual Maragall directament, i donat/ada d’altra a la Seguretat Social des del primer dia.

El teu salari consistirà en una part fixa de 9.000 € bruts anuals més una retribució variable en funció del teu rendiment i objectius.

La teva jornada laboral serà a temps parcial, 4 hores al dia de dilluns a divendres als matins i amb un descans de 30 minuts (22,5 hores a la setmana).

Quina formació necessites?

Per formar part del nostre equip de captació al carrer, no necessites una formació específica.

T’acompanyarem en el teu desenvolupament professional a través d’un programa de formació contínua en un entorn de treball amb un equip professional i humà. El nostre objectiu és que sempre estiguis actualitzat/ada i que adquireixis noves habilitats per aconseguir amb èxit els objectius.

Quines oportunitats tindràs per créixer?

A la Fundació Pasqual Maragall volem que desenvolupis la teva carrera professional amb nosaltres. Per això la Fundació dona la possibilitat d’accedir a un programa de promocions internes.

Sol·licitud
  • Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

  • Tipus d'arxius acceptats: jpg, png, gif, pdf.
    Arxius permesos: jpg, png, gif, pdf